logo
АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Цааш нь
БАРТЕНДЕРЫН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЕРӨНХИЙ МЕНЕЖЕРИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
БАРИСТА АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ХҮНСНИЙ ЭРҮҮЛ АХУЙЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗӨӨГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
АХЛАХ ТОГООЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ТУСЛАХ ТОГООЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
БЭЛТГЭГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ГАЛ ТОГООНЫ УГААГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

БАРТЕНДЕРЫН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Захиалгын дагуу согтууруулах болон бусад ундааны зүйлс, хөнгөн зуушаар үйлчлэх, коктейль болон бусад ундны зүйлсийг технологийн дагуу бэлтгэх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан чиглүүлэх , үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамж, ая тухтай байдлыг хангаж ажиллах.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ЕРӨНХИЙ МЕНЕЖЕРИЙН  АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Байгууллагын алсын хараа, эрхэм зорилготой уялдуулан урт, дунд, богино хугацааны стратеги бодлогыг тодорхойлж, үйл ажиллагааг төлөвлөх, удирдан чиглүүлэх, байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй жигд явуулах.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

БАРИСТА АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Бүтээгдэхүүнийг эрүүл ахуйн стандартын дагуу бэлтгэн, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай найрсаг үйлчилгээг үзүүлэх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ХҮНСНИЙ ЭРҮҮЛ АХУЙЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Гал тогоонд хэрэглэгдэж буй бүх хүнсний чанар, хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг бүрэн хариуцах ба үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай хооллох орчинг бүрдүүлж ажиллах.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ЗӨӨГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Үйлчлүүлэгчээс хоол болон уух зүйлсийн захиалга авах, санал болгох, тэдэнд мэргэжлийн түвшинд үйлчлэх, хэрэглэсэн бохир хэрэгслийг зөөх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

АХЛАХ ТОГООЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, хэрэглэгч үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор түргэн шуурхай үйлчлэх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ТУСЛАХ ТОГООЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ

Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор түргэн шуурхай үйлчилж, тогоочийн заавраар ажиллана.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

БЭЛТГЭГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ

Хүнсний материалыг стандарт, технологийн дагуу анхан шатны боловсруулалт хийж, хоолны технологийн онцлогт тааруулж, бэлдэц нормын дагуу бэлтгэж, тогоочид тусална.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ГАЛ ТОГООНЫ УГААГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ

Гал тогооны ахуй орчинд эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу цэвэрлэгээ ариутгал хийж, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай, эрүүл, аюулгүй, сэтгэл ханамжтай байх нөхцөлийг бүрэн хангаж ажиллана.