Ажлын байрны зорилго: Захиалгын дагуу согтууруулах болон бусад ундааны зүйлс, хөнгөн зуушаар үйлчлэх, коктейль болон бусад ундны зүйлсийг технологийн дагуу бэлтгэх.
Ажлын байрны зорилго: Байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан чиглүүлэх , үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамж, ая тухтай байдлыг хангаж ажиллах.
Ажлын байрны зорилго: Байгууллагын алсын хараа, эрхэм зорилготой уялдуулан урт, дунд, богино хугацааны стратеги бодлогыг тодорхойлж, үйл ажиллагааг төлөвлөх, удирдан чиглүүлэх, байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй жигд явуулах.
Бүтээгдэхүүнийг эрүүл ахуйн стандартын дагуу бэлтгэн, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай найрсаг үйлчилгээг үзүүлэх.
Гал тогоонд хэрэглэгдэж буй бүх хүнсний чанар, хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг бүрэн хариуцах ба үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай хооллох орчинг бүрдүүлж ажиллах.
Үйлчлүүлэгчээс хоол болон уух зүйлсийн захиалга авах, санал болгох, тэдэнд мэргэжлийн түвшинд үйлчлэх, хэрэглэсэн бохир хэрэгслийг зөөх.
Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, хэрэглэгч үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор түргэн шуурхай үйлчлэх.
Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор түргэн шуурхай үйлчилж, тогоочийн заавраар ажиллана.
Хүнсний материалыг стандарт, технологийн дагуу анхан шатны боловсруулалт хийж, хоолны технологийн онцлогт тааруулж, бэлдэц нормын дагуу бэлтгэж, тогоочид тусална.
Гал тогооны ахуй орчинд эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу цэвэрлэгээ ариутгал хийж, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай, эрүүл, аюулгүй, сэтгэл ханамжтай байх нөхцөлийг бүрэн хангаж ажиллана.