logo
АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Цааш нь
БАРТЕНДЕРЫН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЕРӨНХИЙ МЕНЕЖЕРИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
БАРИСТА АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ХҮНСНИЙ ЭРҮҮЛ АХУЙЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗӨӨГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
АХЛАХ ТОГООЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ТУСЛАХ ТОГООЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
БЭЛТГЭГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ГАЛ ТОГООНЫ УГААГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ХУВЦАС УГААЛГЫН АЖИЛТНЫ АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ӨРӨӨ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ МЕНЕЖЕРИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗОЧИД БУУДЛЫН ХАРУУЛ ХАМГААЛАЛТЫН АЖИЛТНЫ АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗОЧИД БУУДЛЫН ҮЙЛЧЛЭГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗОЧИД БУУДЛЫН УГААЛГЫН АЖИЛТНЫ АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах
Цааш нь
ЗОЧИД БУУДЛЫН РЕСЕПШИНИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ
Ашиглах

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

БАРТЕНДЕРЫН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Захиалгын дагуу согтууруулах болон бусад ундааны зүйлс, хөнгөн зуушаар үйлчлэх, коктейль болон бусад ундны зүйлсийг технологийн дагуу бэлтгэх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан чиглүүлэх , үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамж, ая тухтай байдлыг хангаж ажиллах.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ЕРӨНХИЙ МЕНЕЖЕРИЙН  АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Байгууллагын алсын хараа, эрхэм зорилготой уялдуулан урт, дунд, богино хугацааны стратеги бодлогыг тодорхойлж, үйл ажиллагааг төлөвлөх, удирдан чиглүүлэх, байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй жигд явуулах.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

БАРИСТА АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Бүтээгдэхүүнийг эрүүл ахуйн стандартын дагуу бэлтгэн, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай найрсаг үйлчилгээг үзүүлэх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ХҮНСНИЙ ЭРҮҮЛ АХУЙЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Гал тогоонд хэрэглэгдэж буй бүх хүнсний чанар, хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг бүрэн хариуцах ба үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай хооллох орчинг бүрдүүлж ажиллах.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ЗӨӨГЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Үйлчлүүлэгчээс хоол болон уух зүйлсийн захиалга авах, санал болгох, тэдэнд мэргэжлийн түвшинд үйлчлэх, хэрэглэсэн бохир хэрэгслийг зөөх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

АХЛАХ ТОГООЧИЙН АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, хэрэглэгч үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор түргэн шуурхай үйлчлэх.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ТУСЛАХ ТОГООЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ

Хоолны чанар, аюулгүй байдал, технологийн горимыг сахин биелүүлж, үйлчлүүлэгчдэд амт чанартай хоолоор түргэн шуурхай үйлчилж, тогоочийн заавраар ажиллана.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

БЭЛТГЭГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ

Хүнсний материалыг стандарт, технологийн дагуу анхан шатны боловсруулалт хийж, хоолны технологийн онцлогт тааруулж, бэлдэц нормын дагуу бэлтгэж, тогоочид тусална.

ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ

ГАЛ ТОГООНЫ УГААГЧИЙН АЛБАН ТУШААЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ

Гал тогооны ахуй орчинд эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу цэвэрлэгээ ариутгал хийж, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай, эрүүл, аюулгүй, сэтгэл ханамжтай байх нөхцөлийг бүрэн хангаж ажиллана.

ЗОЧИД БУУДАЛ

ХУВЦАС УГААЛГЫН АЖИЛТНЫ   АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Хувцас, эдлэлийг зориулалтын аргаар угааж, цэвэрлэн, хураах замаар байгууллагын цэвэр цэмцгэр, эрүүл орчныг бий болгох.

ЗОЧИД БУУДАЛ

ӨРӨӨ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ МЕНЕЖЕРИЙН   АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Өрөө үйлчилгээний ажлыг байгууллагын журам, стандартын дагуу зохион байгуулж, зочид буудлын тасралтгүй, хэвийн үйл ажиллагааг хангах.

ЗОЧИД БУУДАЛ

ЗОЧИД БУУДЛЫН ХАРУУЛ ХАМГААЛАЛТЫН АЖИЛТНЫ   АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Зочид буудлын аюулгүй байдлыг хангаж, үйлчлүүлэгч болон ажилтнуудыг аюулгүй орчинд үйлчлүүлж, ажиллах нөхцөлийг бүрдүүлэх.

ЗОЧИД БУУДАЛ

ЗОЧИД БУУДЛЫН ҮЙЛЧЛЭГЧИЙН   АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Зочид буудлын үйлчлүүлэгчид болон ажилтнуудыг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан цэвэр цэмцгэр орчинд үйлчлүүлэх, ажиллах нөхцлийг хангаж ажиллана.

ЗОЧИД БУУДАЛ

ЗОЧИД БУУДЛЫН УГААЛГЫН   АЖИЛТНЫ АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Зочид буудлын зөөлөн эдлэл, хэрэглэлүүдийг эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу цэвэрлэн, ариутгаж, зочид, үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай, сэтгэл ханамжтай үйлчилгээг үзүүлэх.

ЗОЧИД БУУДАЛ

ЗОЧИД БУУДЛЫН РЕСЕПШИНИЙН   АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТ

Ажлын байрны зорилго: Зочид, үйлчлүүлэгчдийг түргэн шуурхай, соёлч үйлчилгээгээр угтан авч, сэтгэл дүүрэн үйлчлүүлээд гарахад нь туслан, байгууллагын нэр хүндийг өсгөж, үйлчлүүлэгчдийн хүрээг тэлэх.